FrigoLand va pune la dispozitie solutii complete pentru climatizarea si ventilarea spatiilor rezidentiale si comerciale. Va oferim cele mai eficiente sisteme din punct de vedere energetic, cu o performanta ridicata, cu utilizare simpla si flexibila, avand o gama variata de unitati interioare.
Dintre sistemele de climatizare si ventilatie pe care le comercializam, enumeram cateva:

Pentru alegerea optima a aparatului de aer conditionat sau a echipamentului de climatizare-ventilatie, oferim intotdeauna mai multe variante, astfel incat dumneavoastra, in calitate de client, sa puteti analiza, compara si apoi sa puteti alege echipamentul care raspunde cel mai bine cerintelor dumneavoastra, atat din punct de vedere tehnic si estetic, cat si din punct de vedere financiar.
Prin personalul propriu specializat, efectuam montajul si punerea in functiune a tuturor aparatelor de aer conditionat, sistemelor de climatizare si ventilatie comercializate si montate.
Activitatea de service este una deosebit de importanta, intrucat de felul in care sunt intretinute aparatele de aer conditionat, echipamentele de climatizare si echipamentele de ventilatie, depinde in foarte mare masura durata de viata a acestora. Pentru echipamentele comercializate, FrigoLand asigura service si mententanta atat in perioada de garantie, cat si in perioada post-garantie.

Operatiuni efectuate de tehnicienii Frigo Land 

Cateva din operatiunile de service efectuate de noi sunt:

  • verificare echipament (unitate interioara, unitate exterioara, traseu frigorific);
  • igienizare (demontare, curatare si dezinfectare filtre si alte componente, dupa caz);
  • recompletare cu agent frigorific;
  • alte operatiuni specifice sau necesare, dupa caz.;
  • demontare – remontare – asiguram servicii de demontare, relocare si remontare aparate si echipamente de aer conditionat, climatizare si ventilatie, la cererea clientului.

Pentru spatiile de productie asiguram exhaustarea aerului viciat, avand drept scop eliminarea noxelor si mirosurilor nedorite si asigurarea unui climat corespunzator