Consultanta tehnica si ofertare

Inca de la primul contact cu noi, clientii nostri beneficiaza de toata experienta in domeniu a specialistilor nostri.  Aceasta a rezultat in urma numarului mare de lucrari frigotehnice realizate de noi, in domenii foarte diverse.
Fie ca este vorba despre calculul de necesar de frig sau despre solutii de automatizare, va putem oferi o  solutie. Fiti convinsi ca va fi cea optima, potrivita 100% la situatia dvs. concreta.
Echipamentele pe care vi le recomandam au fost testate de-a lungul timpului si si-au demonstrat eficienta si fiabilitatea.
Suntem la curent cu cele mai noi aparitii, iar solutiile pe care le propunem sunt mai intai testate de noi.

Ofertare servicii frig industrial

Ofertarea pentru camerele frigorifice, rafturile frigorifice sau instalatiile de climatizare de care aveti nevoie, incepe cu intelegerea deplina a aplicati. Fiecare detaliu in parte concureaza la selectarea solutiei optime. Se tine cont de spatiul disponibil pentru depozitare la rece de care dispune clientul. Apoi, este important de stiut temperatura externa la care va lucra echipamentul si temperatura interioara pe care o va realiza. De aici rezulta grosimea izolatiei termice a peretilor, astfel incat sarcina termica sa se realizeze cu economisirea energiei electrice.
Un alt parametru important in dimensionarea echipamentului frigorific il reprezinta rulajul zilnic de marfa. Acesta se coroboreaza, evident, cu temperatura la care este introdusa marfa in camera frigorifica sau raftul frigorific.

Instalatii de climatizare – ce trebuie sa aveti in vedere!

In cazul instalatiilor de climatizare, se tine cont de temperatura exterioara si gradul de izolare termica a anvelopei spatiului. Totodata, se iau in calcul marimea suprafetei vitrate si gradul de insorire dat de orientarea feresterelor. Nu trebuie omise nici sursele de caldura din interior – masini de gatit, echipamente IT, numar de persoane, surse de iluminat.
Dupa ce stabilim prin calcul parametrii camerelor frigorifice, rafturilor frigorifice sau echipamentelor de climatizare, se incepe selectia. Impreuna cu clientul, alegem variantele de echipament, in functie de producator, parametri, pret. Cautam sa ajungem, astfel, la un raport optim intre investitia initiala, cheltuielile cu consumabilele, curentul consumat si sarcina termica realizata.