Contacteaza
Client: Instant Ice Location: Loc. Poarta Alba, Jud. Constanta Surface Area: 200

Camere frigorifice de congelare pentru pastrarea cuburilor de gheata realizate pentru Instant Ice din Poarta Alba, Jud. Constanta

INSTANT ICE, POARTA ALBA, CONSTANTA – camere frigorifice de congelare pentru pastrarea cuburilor de gheata

Dupa ce sunt produse si ambalate, inainte de a fi distribute spre punctele de desfacere, cuburile de gheata care ne sunt atat de familiare intr-un pahar cu bautura pe care o savuram, vor fi pastrate la temperaturi de -15 grade C. In acest scop, producatorul de cuburi de gheata „Instant Ice” ne-a solicitat constructia a doua camere frigorifice de congelare la Poarta Alba, Constanta, unde fabrica acest produs.

Aceste doua camere au dimensiuni apreciabile, fiind menite sa pastreze in conditii de temperatura foarte scazuta pana la 450 tone de produs ambalat in saci, asa cum se vede si in imaginile de mai jos.

Bineinteles, pentru a realiza aceasta sarcina, camerele au fost dotate cu echipamente pe masura si o automatizare care sa nu permita compromiterea acestui produs, atat de dorit de noi toti.

Intrucat Instant Ice a penetrat cu mult succes piata romaneasca, avand solicitari din ce in ce mai mari, a trebuit sa isi mareasca actuala capacitate de productie. Datorita acestui fapt si pentru ca a fost foarte multumit de felul cum camerele de congelare construite de noi au raspuns tuturor solicitarilor, a apelat din nou la serviciile noastre, fiind semnat un nou contract pentru noi astfel de echipamente.

Faptul ca un client este multumit si solicita din nou serviciile noastre, este un motiv puternic de a continua sa oferim calitate si seriozitate in orice colaborare, de la cea mai mica, pana la cele gigant.